gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1498

 

По повод предстоящия празник Възкресение Христово, повече от 70 човека присъстваха на празничния обяд, осигурен от Кмета на общината Анастас Анастасов.

В началото на официалната част г-жа Марияна Попова - Председател на Сдружение на хората с физически увреждания „Светлина“, благодари за съдействието и подкрепата, които оказва общинският екип към тях , за факта, че нито на един празник те не са пренебрегнати, а напротив – получават пакети с подаръци. „За нас това не е само обяд, а възможност да излезем от вкъщи, да се видим, да си поговорим и да разнообразим ежедневието си“ – казаха присъстващите.

IMG 1490Г-жа Попова подари на домакина саморъчно изработена поздравителна картичка с великденски сувенир и пожела на членовете "Весели празници".

Своето уважение и подкрепа от името на общинския екип засвидетелства Христо Христозов – Секретар на общината. Той поздрави присъстващите с настъпването на големия християнски празник и им пожела преди всичко да бъдат здрави и да срещат разбирателство в семейството и обществото. Увери ги, че ръководство на общината ще продължи да ги подкрепя в техните инициативи и да прави всичко възможно, проблемите им да бъдат решавани.

IMG 1503

С годините, тази инициатива се превърна в традиция, а членовете на Сдружение на хората с физически увреждания „Светлина“ са много доволни от вниманието, подкрепата и ангажираността на общинския екип към тях.