gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 7057

Скъпи съграждани,

Уважаеми гости на гр. Любимец,

Отново е края на м. август и ние отбелязваме празника на нашия малък, и в същото време красив град! На 27 август, преди 54 години, с Указ на тогавашния Президиум на Народното събрание, Любимец е обявен за град.

Години, които не са само минало на града ни. Това е време на израстване и развитие, години на напредък, постигнат благодарение на всички, които са живели и работили тук, оставили са частица от себе си в името на по-доброто бъдеще.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труд допринасят за неговото развитие и просперитет. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на общината.

Днес ние, като общински екип, се стремим да поддържаме и доразвиваме направеното; да създаваме благоприятни условия в ежедневния живот, адекватни на днешния и утрешния ден; да създаваме бъдеще за младото поколение.

Изразявам признателност и уважение към всички вас, които по различни начини помагате за утвърждаването на Любимец, като красив и съвременен български град! И нека винаги помним, че съдбата на града ни е наша отговорност и наша съдба!

Уважаеми съграждани,

На всички Вас и на гостите на Любимец, желая здраве и успехи във всичко, към което се стремите! Нека всеки дом бъде изпълнен с лично щастие и благополучие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение:

Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец