gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

ОБЯВА

за провеждане на среща за обществено обсъждане на

доклад за ОВОС, за инвестиционно предложение

„Удвояване на участъци от жп линията

Крумово – Свиленград – Турска граница“

    На 28.05.2024 г. от 14:00 ч., в зала „Любимец“, в Общинска администрация – гр. Любимец, площад „Трети март“ №7, ет. III, ще се проведе среща за обществено обсъждане на доклад за ОВОС, за инвестиционно предложение „Удвояване на участъци от жп линията Крумово – Свиленград – Турска граница“, с възложител ДП Национална компания „Железопътна инфраструктура“.

    Докладът за ОВОС и приложенията към него са достъпни на интернет страницата на компетентния орган:

https://www.moew.government.bg/bg/doklad-za-ovos-za-ip-usvoyavane-na-uchastuci-ot-jp-liniyata-krumovo-svilengrad-turska-granica/

    Докладът за ОВОС е на разположение на заинтересуваните лица  всеки работен ден от 26.04.2024 г. (от 08:30 ч. до 12:30 ч. и от 13:00 ч. до 17:00 ч.), в отдел „Управление на територията и собствеността, стопански и хуманитарни дейности, екология и управление на отпадъците“ към Общинска администрация – гр. Любимец, стая №22, ет. III, площад „Трети март“ №7.

    Писмени становища могат да се представят на адрес: гр. София 1233, бул. „Кн. Мария Луиза“ №110 в стая № 503, етаж 5 или на следните е-mail адреси: а.tolina@rail-infra.bg, i.konstantinov@rail-infra.bg, или на срещата за обществено обсъждане.