gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

ВАЖНО !!!

Уважаеми кандидати, предоставената тук информация и документация е за ваше улеснение и предварително запознаване с тръжната процедура. За спазване на чл. 10 от НВМОП, задължително желаещите трябва да закупят документите на хартиен носител от общинска администрация Любимец, стая № 9, всеки работен ден до 16.00 часа на 21 декември 2010 г.

 

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА МАЛКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА

 

Строителство

 

Наименование, адреси и лица за контакт

 

Община Любимец, гр. Любимец, ул. "Републиканска" No 2,

За: Михаил Димитров, стая 9,

Република България

6550, гр. Любимец,

Тел.: 03751 8909,

E-mail: m_dimitrov@lyubimets.org,

Факс: 03751 7198

 

Място/места за контакт: гр. Любимец, Община Любимец

 

Допълнителна информация може да бъде получена на: На горепосочения адрес за контакти.

 

Документация (спецификации и допълнителни документи) може да бъде получена на: На горепосочения адрес за контакти.

 

Оферти трябва да бъдат изпратени на: На горепосочения адрес за контакти.

 

Наименование на поръчката, дадено от възложителя: „Извършване на СМР за въвеждане на мерки за енергийна ефективност и ВЕИ в СОУ „Желязко Терпешев” – гр. Любимец”

 

Обект на поръчката и място на изпълнение на строителството, доставката или услугата: Строителство


Място на изпълнение: СОУ „Желязко Терпешев” – гр. Любимец
 

Кратко описание на поръчката

 

„Извършване на СМР за въвеждане на мерки за енергийна ефективност и ВЕИ в СОУ „Желязко Терпешев” – гр. Любимец” За въвеждане на предписаните мерки за енергоефективност разработените инвестиционни проекти предвиждат изпълнението на следните строително-монтажни дейности: Основна сграда: a. Полагане външна топлинна изолация на стени – на всички ограждащи стени се прави външна топлоизолация, като около дограмата се прави обръщане b. Полагане на топлинна изолация на покрив - на таванската плоча се прави топлоизолация c. Полагане на топлинна изолация на под d. Подмяна на неподменената стара дограма с PVC – стъклопакет e. Подмяна на осветителните тела с енергоспестяващи f. Подмяна на отоплителна инсталация и изолиране на разпределителната мрежа g. Допълване на горивната база на нафта с такава и на газ - подмяна на единия нафтов котел от котелното помещение с газов h. монтиране на соларна инсталация за подгряване на вода Подобект: Изграждане на газово стопанство в двора на училището, където ще се съхранява запас от количество газ за удовлетворяване на енергопотреблението на цялата училищна база за определен период от време. Обект: Физкултурен салон 1 a. Полагане външна топлинна изолация на стени - b. Полагане на топлинна изолация от горната стена на стоманобетоновата плоча на покрива тип 1 c. Подмяна на старата дограма с PVC – стъклопакет d. Допълване на горивната база на нафта с такава на газ - инсталиране на отделен газов котел, с мощност, достатъчна за захранването на сградата на Физкултурен салон 1 Обект: Физкултурен салон 2 a. Полагане външна топлинна изолация на стени b. Полагане на топлинна изолация на покрива c. Подмяна на старата дограма с PVC – стъклопакет d. Подмяна на осветителните тела с енергоспестяващи e. Допълване на горивната база на нафта с такава на газ - инсталиране на отделен газов котел - с мощност, достатъчна за захранването на сградата на Физкултурен салон 2 При изпълнението на СМР на обектите следва да се спазват разработените инвестиционни проекти

 

Срок на изпълнение в месеци: 18

 

Срок за получаване на документация за участие: 21.12.2010 г. Час: 16:00

 

Цена: 50 BGN

 

Условия и начин на плащане: Сумата от 50/петдесет/ лв. с ДДС, следва да бъде внесена в касата на Община Любимец или по банков път на сметката на Община Любимец

 

Срок за получаване на оферти:  28.12.2010 г.  Час: 16:00

 

Срок на валидност на офертите: 90 дни

 

Условия при отваряне на офертите: 29.12.2010 г. Час: 14:00

 

Място: Община Любимец, ул. "Републиканска" No 2

 

Лица, които могат да присъстват при отварянето на офертите: Участниците в процедурата или техни упълномощени представители.

 

Комплекта документи може да изтеглите от тук.

Електронният вариант на работните чертежи ще получите при закупуването на документацията