gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 0116 „Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация" ЕООД, "Агро Омега" ЕООД и ЕТ "Мария Николова" са трите фирми от Любимец, които получиха грамоти от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Призът е за "Социално отговорна компания - партньор на община" за изтеклата 2015 г. Това се случи на Четвърта официална церемония, която се проведе на  24 март 2016 г. в гр. Хасково.

Церемонията бе на изключително високо ниво. На нея присъстваха Зам. председателят на 43 Народно събрание г-н Иван Иванов, посланици на Р Турция, наши посланици в Р. Гърция, ръководни служители на регионални и общински държавни структури, кметове на общини, председатели на общински съвети и др.

Връчването на призовете се състоя в зала "Марица" на Областна администрация. Церемонията бе открита от Стефан Димитров, председател на КРИБ-Хасково.

Трите фирми бяха номинирани от Кмета на общината инж. Анастас Анастасов, тъй като имат голям социален принос в областта на развитието на корпоративната социална отговорност за изминалата година. По време на награждаването Христо Христозов – Секретар на общината, поздрави фирмите и им благодари за съвместната работа и успешната дейност, която развиват на територията на общината, както и затова, че полагат усилия да бъдат социални и отговорни компании.