gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1391

 

Емоционална и много танцувална бе втората вечер от празничната програма, посветена на Деня на град Любимец. На 24 август, външната сцена на пл. „Трети март“ се превърна в арена на денс и етно танци, модерен балет и не на последно място - латино фиеста, в която участва и кралят на ритмите Памбос Агапиу. Малки, големи и още по-големи танцьори показаха красотата на различните стилове танци, изпълнени с класа, ритъм и интересни хореографии. По покана на организаторите, участници в празника бяха модерните балети от градовете Свиленград, Ивайловград, Хасково и разбира се, домакините от Любимец.

IMG 1122

Дългоочакваният гост на празника Памбос, заедно с балета си „Лос Памбос“, се включиха в танцовата надпревара с поредица от многообразни и динамични танци. Те предизвикаха публиката да танцува първо на място пред тях, после всички се качиха на сцената. За завършек на вечерта, салса танцьорът изпя емблематичната за всеки всенароден празник песен „Бяла роза“, а присъстващите се хванаха на хорото.

IMG 1380

Невероятното настроение, с което танцьорите наситиха празничния ден, ще остане в спомените на всички, а самият Памбос обеща, че ще се върне отново в града, за да танцува заедно с децата на Любимец.

 

Снимки от празника