gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 2178

С много настроение и празничен дух, коледни песни и стихотворения, децата от групите „Мики Маус“ и „Слънчо“ към ДГ „Рай“ 1 и 2 посрещнаха своя кръстник Анастас Анастасов – кмет на община Любимец. На един от най-големите християнски празници Игнажден /20 декември/, той бе специален гост в двете детски градини и спази традицията не само да бъде първият гост, но и да не влезе с празни ръце. Учителските колективи и в двете градини се бяха подготвили за коледния празник, а малките изпълнители се представиха отлично.

IMG 2285След края на празничната програма кръстникът бе сурвакан за здраве, късмет и берекет със собственоръчно направени сурвачки от възпитаниците на градината. Анастасов благодари на децата за прекрасните изпълнения, поднесе им подаръци и им пожела да бъдат здрави, много послушни и да се сбъднат желанията им за Коледа.

IMG 2073

В знак на благодарност децата от своя страна също подариха коледни сувенири на своя кръстник.

IMG 2268Неподправената и чиста детска емоция при вида на празничните кутии изпълни занималните и всички деца от групата бяха нетърпеливи да разопаковат и видят подаръците. За тях Коледа вече дойде.

 

Снимки от празника в ДГ "Рай" 1

Снимки от празника в ДГ "Рай" 2