gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 5393

По повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, кметът на община Любимец Анастас Анастасов осигури празничен обяд за хората в неравностойно положение. С годините, тази инициатива се превърна в традиция, а членовете на Сдружение на хората с физически увреждания „Светлина“ са много доволни от вниманието, подкрепата и ангажираността на общинския екип към тях. „За нас това не е само обяд, а възможност да излезем от вкъщи, да се видим, да си поговорим и да разнообразим ежедневието си“ – казаха присъстващите.

IMG 5394Гост на празника бе секретарят на общината Христо Христозов, който връчи поздравителен адрес от името на кмета. Пожела на членовете да бъдат здрави и да срещат разбирателство в семейството и обществото, а предстоящите Коледно-новогодишни празници да ги посрещнат в здраве и щастие.

IMG 5404

От своя страна Председателят на сдружението, г-жа Марияна Попова също благодари за съдействието и помощта, които получават от общината. „Много благодаря на целия екип на община Любимец, за цялостната подкрепа. Благодарение на тях, ние вече имаме достъп до голяма част от архитектурната среда в града. Няма да скрия факта, че се грижат за нашия културен и социален живот, като ни осигуряват транспорт до различни дестинации в страната. Винаги, когато имаме нужда от помощ и съдействие, те се отзовават. Това отношение е много важно за нас и ние го оценяме!“ – каза г-жа Попова. Тя също пожела на членовете весели Коледни празници.

 

IMG 5396