gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Седмицата, посветена на Деня на гр. Любимец – от 21 до 27 август, премина с богата празнична програма. Пъстра палитра от музика, песни, танци, забавления за деца и български фолклор успя да удовлетвори различните предпочитания и настроения на всички.

IMG_9234.jpg

Кулминация на общоградското веселие бе в съботната нощ с изпълненията на Николай Славеев - Славеят на Родопите. Народният певец, заедно с Танцова формация “Пловдивъ “ и гайдарите от състав „Войводите“, създадоха неповторима атмосфера, а площадът се оказа тесен за всички ценители на фолклора.

IMG 9246

 

Ден по рано, петъчната вечер започна с представяне на постановката „Езоп- Лисицата и гроздето“. За всички онези, които не успяха да видят пиесата по време на представленията в началото на годината, местните самодейци от Театрална студия „Стойчо Мазгалов“, под ръководството на режисьора Неда Колева, подариха отлична актьорска игра и заслужиха бурните аплодисменти на публиката.

IMG 9157

След края на постановката, комикът Краси Радков влезе в характерните си роли на Гацо Бацов, Цеко Сифоня и др. и забавляваше публиката със своите скечове. За да вдигне още повече градусът на настроението актьорът изпя някои емблематични песни.

IMG 9171След Краси Радков, на сцената излезе поп дивата Дарина Йотова – Дара. Младата звезда взриви публиката със своето сценично присъствие и всички припяваха на хитовите й песни Thunder, “К‘во не чу”, “Родена такава”, Darbie и други. Изпълнителката покани на сцената най-атрактивно танцуващите да станат част от балета.

IMG 9189

На 24 август, на пл. „Трети март“, „Дани Милев и бенд“ изнесоха концерт за всички почитатели на българската музика. Повече от 90 минути центърът на Любимец се огласяше от красивите гласове на Дани Милев и вокалистката на бенда му Неделяна Христова. През цялото време звучаха хитови парчета на едни от най-известните БГ групи, индивидуални изпълнители, както и авторски песни на певеца. Въпреки дъжда, ценителите останаха на площада, пяха заедно с бенда и се наслаждаваха на невероятния звук и прекрасните песни.IMG 9144

Една от най-активните групи на съвременната поп-денс сцена „Дийп Зоун Проджект“ (Deep Zone Project) също гостува в Любимец. Близо два часа вечните песни на България звучаха в нови версии. ДЖ Диан СОЛО успя да накара малки и големи да танцуват под звуците на най-популярните хитове, ремикси на златни парчета от родната класика, както и нови песни от албума на формацията. Фокусът на няколко пъти бе насочен към най-актуалната композиция "Българка", а публиката пя и се забавлява заедно с вокалистката Ева Мария.

IMG 9115

 

Всеки, който присъства на партито, получи специален ПОДАРЪК - 10-часов дигитален албум с авторска музика и ремикси на DEEP ZONE Project.

IMG_9037.jpgОрганизаторите не пропуснаха и най-малките. В първия от празничните дни, децата се радваха на изкусни фокуси, истински смях, забавления и сладолед за награда. Любимецът на малки и големи, комикът, актьор и илюзионист - Ненчо Илчев, впечатли присъстващите със забавно магическото шоу. А най-интересното бе, че децата имаха възможност да бъдат част от фокусите, да се потопят в завладяващите магии, да бъдат главни асистенти и въпреки това, да не могат да разгадаят как се случва илюзията. Топчета, карти, кърпички, въженца и много други бяха част от забавната програма. Те изчезваха и се появяваха пред очите на децата, а удоволствието от шоуто се засилваше с всеки следващ номер.

На 27 август, в църквата „Свето Успение Богородично“ се отслужи Благодарствена литургия за здраве и благоденствие на жителите на общината.

„Благодарим за предоставеното удоволствие от всяка една празнична вечер! Имахме възможност да се докоснем до различни видове изкуство и да усетим истинско удоволствие от празника" - част от искрените благодарности на присъстващите.