gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

15.09.23

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Отново е 15 септември - Първият учебен ден за всяко българско училище и празник за всеки един от нас!

Днес някои ученици стъпват в училището за първи път, други - за поредна година, но от този ден, всички Вие поемате по нов път – понякога непознат, но винаги изпълнен с предизвикателства. Това е пътят на знанието, на просвещението, на мъдростта, които ще ви дадат сили да преодолявате препятствия и да се справяте с трудностите.

Скъпи ученици,

Знанието е това, което ще Ви направи уверени и отговорни към себе си и към останалия свят. То ще Ви отвори нови врати, ще Ви даде нови възможности, ще Ви помогне да успеете в живота и да бъдете победители. Да живеете осъзнато всеки миг и да се радвате на всичко, което сте постигнали.

Сигурен съм, че Вие ще откриете и развиете своите таланти и ще пожънете успехи в различни надпревари. Така ще напишете и поредната страница от историята на училището си и успешният път, по който сте тръгнали. Единствено от Вас зависи дали той ще бъде ярък и запомнящ се. Затова се отдайте на просвещението и приемете неоценимата помощ на Вашите учители, за да откриете най-доброто в себе си.

Уважаеми учители,

Вие сте тези, които носите най-голямата отговорност – да изучите поверените Ви ученици и да ги подкрепяте в трудностите, които ги чакат по пътя на образованието. Да ги убедите, че знанието и науката са мъдрост, която винаги дава своите плодове.

Пожелавам Ви професионализма и отговорността да Ви съпътстват през цялата учебна година. Вярвайте, че с търпение и любов към децата, можете да постигнете всяка набелязана цел. Бъдете уверени в успеха на Вашите ученици, с търпение и обич възпитавайте младото ни поколение в морални и духовни ценности, в доброта и мъдрост.

Пожелавам на всички ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна година!

Честит празник!

 

С уважение:

ИНЖ. АНАСТАС АНАСТАСОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ