gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

VK treti final 24

 

Сред 18 претенденти за първото място по време на финалите на Републиканското първенство по волейбол, нашите момичета от ВК „Любимец-2010“ заеха почетното трето място в крайното класиране в своята група. В дните от 10 до 14 юни в с. Кранево, общ. Балчик се провежда Финално първенство по волейбол за момичета под 14 години. Право на участие в по-нататъшен етап от състезанието имат първите два отбора от всяка група и това наложи прибирането на нашия отбор два дни по-рано.

„Жребият ни постави в една от най-силните групи. Играхме срещу „Марица“ – Пловдив и „ЦПВК“ – София, които отиграха положенията си отлично. Въпреки това много съм доволен от играта на момичетата, които играха на върха на възможностите си. И двата отбора ни победиха, но с разлика от по две точки в отделните геймове, което ми дава основание да смятам, че момичета се представиха добре“ – каза Трифон Трифонов треньор на отбора.

Отборите, с които местният волейболен клуб попадна в една група са: „Марица“ – Пловдив, „ЦПВК“ – София, „Ботев“ – Враца, „Перун“ – Варна и „Пирин“ – Разлог.

След оспорвана и динамична игра „Любимец 2010“ победи своите съперници от „Перун“ – Варна и „Пирин“ – Разлог с 2:0 гейма, „Ботев“ – Враца с 2:1 гейма, но загуби от „Марица“ – Пловдив и „ЦПВК“ – София с 0: 2гейма. Тези резултати класираха отбора на трето място в групата.

VK deca 24

Достойно се представиха и най-малките волейболистки от клуба. На 8 юни в гр. Стара Загора състезателките от възрастова група „Деца“ до 4 клас, играха срещу отборите на Стара Загора, Кирково, Средец и Сливен.

Момичетата победиха Средец и Сливен с по 2:0 гейма, но загубиха от Кирково и Ст. Загора със същия резултат. Това ги нарежда на трето място в крайното класиране.