gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Общинска администрация Любимец се включва в кампанията #СПАСИЖОРО

1Кампанията се организира с цел подпомагане на журналиста от гр. Хасково Георги Христов, който се нуждае от спешно лечение на стойност 40 хил. евро. Сумата е крайно необходима и за тази цел община Любимец организира благотворителна кампания за набиране на средства, на която ще се продават домашно приготвени специалитети: гюзлеми, палачинки, сладки и солени кифли, баници и др.

 

Специалитетите ще се предлагат на специално подготвен щанд на 12 юни 2016 г. (на неделния пазар).

 

Призоваваме всеки, който иска да подпомогне лечението, да се включи, като закупи от кулинарните продукти.

Информация за журналиста:

Георги Христов има нужда от скъпоструваща, животоспасяваща процедура в чужбина, която струва 40 000 евро- сума е непосилна за семейството му.

Георги Христов страда от рак на дебелото черво, миналата година му бе направена операция, но за съжаление има разсейки в черния дроб. От есента на 2015г. е на химиотерапия, която обаче не дава очакваните резултати. Терапия, която се прилага в клиники в Италия и Белгия, дава много добри резултати при подобен вид тумори. Става дума за две последователни процедури, всяка от които струва приблизително по 20 000 евро. Такова лечение в България не се прилага.

Призоваваме всички добри хора да подпомогнат каузата за спасяване на един журналист, който в кариерата си е организирал множество успешни благотворителни кампании в помощ на бедни, страдащи и болни хора.

Георги Христов е на 42 години, семеен е, има дъщеричка, която наесен ще бъде в първи клас.

 

Банковата сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково

ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

Банкова сметка:  :  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

 

НЕКА ЗАЕДНО ДА СПАСИМ ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕК!