gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

 

DSC 0158На 28 октомври, колективът на НУ „Захари Стоянов“ официално откри новият кът за отдих, изграден в двора на училището. Придобивката е построена по проект „Учебна дейност под открито небе“ по програма ПУДООС и е оформена като еко зона, където  ще могат да се провеждат часове на открито по различни предмети, да се изпълняват извънурочни дейности, дейности по интереси, както и за отдих на децата през междучасията.

По покана на Директора на училището Недялка Белчева, на откриването присъстваха Кметът на общината Анастас Анастасов, Председателят на Общински съвет - Любимец Мария Станкова, Заместник-кмета Илия Илиев, Директори на учебни заведения от общината, пенсионирани учители от училището и родители.

Откриването започна с празнична програма от възпитаниците на училището,  които приветстваха официалните гости с  „Добре дошли“.  Г-жа Белчева сподели радостта си от новопридобития еко кът и благодари на всички, които са допринесли за неговото реализиране.

Ресорният заместник-кмет господин Илиев от своя страна също поздрави колектива и децата с новата беседка и им пожела да бъдат здрави, да продължават да се учат и да пазят красивия кът.  

Това е първата стъпка по облагородяване на двора на училището, за който има идеи в бъдеще да се инвестират средства по различни европейски програми.